Bijna 100% van plantenkwekers Trade Fair actief op FloraXchange

Trade Fair plattegrond 2016.jpg

De jaarlijkse FloraHolland Trade Fair trekt ook dit jaar veel FloraXchange kwekers met een eigen beursstand. Het blijkt namelijk dat het aantal kwekers dat op de Trade Fair staat en actief gebruikmaakt van FloraXchange ten opzichte van voorgaande jaren opnieuw is gestegen. Bijna 100% van de (pot)plantenkwekers die een stand hebben op de Trade Fair zijn tevens actief op het sierteelt platform FloraXchange.

Lire la suite

Demo dagen FloraXchange

Logo FloraXchange feb 2015 DEFI.jpg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van FloraXchange? Kom dan naar een van onze demo's waarin de verschillende mogelijkheden van FloraXchange worden toegelicht.

Lire la suite

FloraXchange Services nu ook live in regio Venlo

fxs2.jpg

Een nieuwe mijlpaal voor FloraXchange. Vandaag is voor exporteurs het startschot gegeven om via FloraXchange Services (FXS) handel uit de regio Venlo te bestellen. Afgelopen september startte FloraXchange Services, toen nog Boskoop United, om de handel te bevorderen in de regio Boskoop door o.a. het transport gezamenlijk op te pakken. In Boskoop werken al meer dan 60 kwekers mee aan het initiatief. Ook exporteurs als E. den Dekker, Noviflora, Hamiplant, Dames Plants en Javado maken gebruik van FXS.

Lire la suite