Mangave is een intergenerieke hybride en heeft het beste van beide ouders: de duurzaamheid en grote, architectonische vormen van Agave, de unieke kleuren en tekening van Manfreda. Ook de zachtere stekels komen van Manfreda waardoor Mangave gemakkelijk te hanteren is. The Mad about Mangave®-serie heeft veel variëteiten met interessante vormen en kleuren. De Mangave is leverbaar in potmaten 13, 15, 19, 23 en 28 cm. De rassen van Mad about Mangave® zijn snelle groeiers. Wanneer ze de gewenste grootte bereiken, kun je ze minder water geven. Mangave houdt van een plek in de zon; dit is waar de kleuren en interessante bladtekeningen het beste tot uiting komen. De Mad about Mangave® zijn mooi in een pot of in de volle grond, maar ook kun je ze perfect mengen container met andere succulenten. Plant de Mangave in een goed waterdoorlaatbare grond. Ideaal voor buiten op je patio of balkon of als kamerplant. Het soort is winterhard tot -5 ºC dus je kan hem het beste in de wintermaanden naar bi
De Costus is een echte eyecatcher met zijn bonte blad. Het is een compacte plant met een wit en groene bladtekening. De Costus is eenvoudig te verzorgen, niet laten uitdrogen en op een lichte plek zetten, dan zal de Costus je dankbaar belonen met nieuw verassend blad....
Ook dit seizoen hebben wij weer een ruim aanbod toegevoegde waarde met bol-op-pot producten. Dit leuke potje vindt u in het thema Tender. Bent u benieuwd naar wat we u nog meer kunnen bieden? Neem dan een kijkje in ons aanbod via FloraXchange/Floriday of stuur ons een mail naar info@hlhogervorst.nl met het verzoek u de digitale catalogus te sturen.
De wax Hyacint op pot: Dit is een Hyacinten mix van verschillende kleuren, die met corresponderende kleur wax behandeld zijn. De Hyacinten zijn op de pot gekweekt. De bijzonderheid hieraan is dat dit een noviteit mét bloeigarantie is! Dankzij de innovatieve machine waarmee de bollen gewaxt worden, blijft de wortelkrans vrij en wortelen de Hyacinten goed. Hierdoor bloeien ze zoals we van ze gewend zijn.
De Pesopteris Crassifolia is een varen met een lederachtig blad. Hierdoor houdt het zijn vocht goed vast en is dus bijzonder geschikt voor 'groene wanden', terraria of gewoon op de vensterbank. Het is een langzame groeier, maar des te sterker en goed houdbaar.
Noviteit | Deze nieuwe aantrekkelijke petunia kan toch niet in uw assortiment ontbreken? De Circus Sky heeft een licht golvende bloemvorm met mooi witte vlekken. De bloem is zeer sterk en de plant heeft een prachtige doorbloei zodat de consument er tot ver in de zomer van kan genieten. De Circus Sky wordt geleverd in de Sky Family conceptpot. Vanaf week 14 beschikbaar bij Boers Tuinbouw!
Nieuw, een bontbladige Kalanchoe Aurora. 3 stekken per kweekpot, dus een mooie volle plant. Zeer gemakkelijk in onderhoud; deze Kalanchoe kan goed tegen droogte en zonlicht, daarnaast kan deze in het voorjaar en de zomer ook naar buiten; ideaal voor op het balkon of het terras. Vanaf week 14 is deze jaarrond leverbaar bij Bunnik Plants.
Eetbare Violen bloemetjes in pot gekweekt die door de consument zelf te oogsten is . Door dat deze violen in een pot gekweekt zijn kan de consument er meerdere keren van oogsten en zijn ze lang houdbaar. Deze eetbare bloemen zijn op biologische wijze gekweekt en zitten bij ons in de collectie eetbare kruiden. Leverbaar in diverse vrolijke kleurtjes.
Our Kalanchoë Debora is an evergreen Kalanchoë with decorative colorful leaves. The fresh green leaves have a light edge. Also for this Kalanchoë little is needed to take care of this plant, even someone without green thumbs can keep this plant alive.
Puur wit, goede vorm, vol dubbel.............................................................................................. Pure white well formed, full double,........................................................................................
Dit nieuwe Curio-ras is een broertje van de Curio Mount Everest. Curio Blues is extra bijzonder door de fijnere en langere bladeren ten opzichte van de Everest. Blues is compacter opgebouwd en heeft veel vertakkingen, inclusief grondscheuten, waardoor er een mooi, vol product ontstaat. De koele, blauwe gloed over de plant is typerend voor de beide rassen. Dit is ook de meest belangrijke USP. Die kleur zie je bijna nergens anders in planten. Dit product past dan ook perfect in de huidige trends met een kleurenpallet van vergrijsde natuurtinten.
Our SPECIAL CHIC RAINBOW ! www.riverflowers.nl We workt together with Happy Colors and that is GREAT. We colour your live with our products. Feel good, feel happy. dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dummy dymmy dummy dummy testtesttestestestestestestestestestestestestestesteset
Dit artikel is hip en nieuw in het assortiment van Corsaplant. Het metalen frame is helemaal van deze tijd en geeft de plant een mooie sierwaarde! De frame wordt geleverd in 2 verschillende varianten en in 3 kleuren. varianten: huisje en vierkant kleuren: zwart, wit en goud Heb je meer vragen over dit artikel neem dan contact op met: michel@corsa-group.com of bel naar 0174-513308
De vaste plant Delosperma ofwel ijsbloem leent zich uitstekend voor een hangpot voor meer jaren plezier. Hij bloeit van half maart tot eind november het liefst op een zonnige plaats. Kan goed tegen droogte maar heeft liever voldoende vocht tot zijn beschikking. De bloei is vergelijkbaar met Portulaca. De bloemetjes openen zich bij voldoende licht. De bloemetjes zijn heerlijk geurend en bijzonder aantrekkelijk voor de bijen!
Decorum Concepts bestaat uit ecosystemen die met de hand in elkaar zijn gezet, van gerecycled karton en glas. Een milieuvriendelijke keuze dus! De terrariums van Decorum Concepts zijn zo ontwikkeld dat je geen water hoeft te geven en de plant toch groeit. Het water en de lucht in de terrariums worden continu hergebruikt door de afgesloten pot. De plantensoorten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn daardoor uniek en exclusief.
NIEUW in ons assortiment: Narcis Toto. Bezit alle kwaliteiten van de Tête-à-Tête, maar heeft een witte bloem met een crèmekleurige cup. Op zoek naar andere Bol-op-Pot producten? Zoek niet verder, het concept "One-stop-Shop" is bij ons van toepassing. Bij ons vindt u een breed assortiment aan bollen!
Vanaf week 8 beschikbaar de Scilla is een unieke plant, GreenDreamz is de enige die dit product teelt. De Paarse bloem is fris en de bloem bloeit meer dan 3 weken lang. Onderscheidend door beperkte beschikbaarheid op de markt. De plant wordt ook wel 'sterhyacint' genoemd.
Tillandsia silver met bloem een van de mooie plaatjes uit het assortiment van Corsaplant. Dit product heeft veel toegevoegde waarde, omdat het een super mooie roze bloem heeft. Deze bloem blijft zeker wel een paar weken bloeien! Je kan dit product heel mooi verwerken in een arrangement, maar is ook mooi in een kleine pot of op een schaaltje. diameter van de tillandsia is 10 cm en de hoogte 10 a 15 cm. Mocht je interesse hebben of vragen kan je ons altijd ook benaderen via: michel@corsa-group.com of telefonisch op 0174-513308
Vanaf nu staat ons aanbod op Floriday. Graag bestellen via Floriday in Winkel of neem een kijkje in de catalogus. www.berkhouttillandsia.nl voor meer informatie of bel ons op 0615372087 een email kan ook op info@berkhouttillandsia.nl
The ice plant is a very beautiful plant. We are only one of the few who grow this plant. The orginal name of the ice plant is 'dorotheanthus bellidiformis' The special thing about the ice plant is that it closes its flower in the dark and when the sun comes out, the flower opens. Great diversity of colors !!
Our Venus Pink is a firm Kalanchoë with beautiful intense green leaves. In addition, this Kalanchoë has beautiful bright pink flowers with great ornamental value. The length of the plant makes it easy to combine with the shorter varieties of Kalanchoë in our assortment.