Wat is een aanvraag?

Met de aanvraagmodule kan een exporteur op een efficiënte manier een specifieke vraag uitzetten onder kwekers. Hierdoor is het voor de exporteurs een stuk eenvoudiger om aan specifiek aanbod te komen.

Een exporteur kan voor een bepaalde periode een aanvraag indienen. In deze aanvraag kan je aangeven wat voor plant je zoekt, welke pothoogte de plant moet hebben maar ook welke potmaat.

Open en gesloten aanvraag

Er zijn 2 type aanvragen:

- Open aanvraag:
De koper kan bij kwekers aangeven waar hij naar op zoek is, inclusief andere gegevens zoals de start- en einddatum. Deze aanvraag komt bij kwekers terecht. De kweker kan op de aanvraag reageren is ook vrij om producten aan te bieden. De koper krijgt vervolgens een lijst waaruit hij zelf een keuze kan maken.

- Gesloten aanvraag:
De koper weet hierbij al precies welk artikel hij wil, wanneer hij het nodig heeft en welke afname. Ook vult hij de gewenste prijs in. Deze aanvraag komt bij kwekers terecht en zij kunnen hierop reageren met een bevestiging of eventuele wijzigingen.

Moelai Kessing

Geschreven door Moelai Kessing

Moelai verzorgt de marketing en communicatie rondom FloraXchange en zorgt ervoor dat de gebruikers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Deze pagina is di 26 juli om 16:26 voor het laatst gewijzigd